Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Subpage Listing Image

Inkoop

Bent u van plan uw auto te verkopen? Allegro Occasions kan u mogelijk helpen. Graag ontvangen wij van u de nodige informatie, dit kan eenvoudig via onze website. U ontvangt binnen 24 uur een gegarandeerd inkoopvoorstel van ons. Akkoord met ons inkoopvoorstel? Kom direct bij ons langs, wij verzorgen snel en veilig de betaling en vrijwaring van uw auto.

Taxeer uw auto
Subpage Listing Image

Zoekopdracht

Ondanks het feit dat wij de auto's in onze collectie met zorgvuldigheid selecteren, kan het natuurlijk zo zijn dat uw droomauto niet bij ons te koop staat. Niet getreurd: wij werken zeer regelmatig op aanvraag en gaan dan ook graag voor u op zoek.

Start uw zoekopdracht
Subpage Listing Image

Financiering

Na een lange zoektocht heeft u dan eindelijk uw droomauto bij ons gevonden! Maar wat als u de aanschafprijs liever niet in één keer wilt betalen? Financiering of lease zou in dat geval een juiste oplossing kunnen zijn. Bij ons uiteraard mogelijk!

Uw persoonlijk voorstel
Subpage Listing Image

Verzekering

U zojuist gekochte auto wilt u goed verzekeren. Ook hierin bieden wij scherp geprijsd maatwerk. Of u nu als zakelijke of particuliere klant bij ons een auto koopt, wij helpen u zonder gedoe aan een goed betaalbare autoverzekering.

Vergelijk verzekeringen
Subpage Listing Image

Consignatieverkoop

Overweegt u uw auto te verkopen maar wilt u de hoogste prijs ontvangen? Dan is verkoop in samenwerking met Allegro Occasions een goede optie. Tegen een scherp tarief brengen wij uw auto op de markt, garantie voor een snelle en succesvolle verkoop!

Bekijk de voorwaarden
Subpage Listing Image

Garantie

Al onze occasions worden op voorhand technisch beoordeeld en indien nodig aangepakt door onze onderhoudspartner. U bent dus verzekerd van een nette auto die rijklaar bij ons binnen staat. Wenst u na de aanschaf toch wat meer zekerheid? Wij bieden verschillende vormen van garantie aan.

Meer informatie
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website